Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، تا پیش از ساخت و بهره برداری از ورزشگاه آزادی (۱۳۵۳)، محل برگزاری دیدارهای خانگی تیم ملی و تیم های پرسپولیس و استقلال ورزشگاه امجدیه بود که امروزه از آن با نام مجموعه ورزشی شهید شیرودی یاد می شود.

این ورزشگاه سال ۱۳۱۷ ساخته شد و تا سال ها عنوان اولین و بزرگترین ورزشگاه فوتبال تهران را در اختیار داشت اما پس از بهره برداری از ورزشگاه آزادی و به خصوص به دلیل قرار داشتن در مرکز شهر و مسائل امنیتی حاصل از آن، برگزاری دیدارهای مهم و پُرتماشاگر فوتبال در این ورزشگاه منع شد و بدین ترتیب رونق همیشگی خود را از دست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال و از آنجا که مجموعه ورزشی شهید شیرودی به نوعی دربرگیرنده بخش مهمی از تاریخ ورزش کشور است، همواره اهمیت خاص خود را داشته به خصوص برای مسئولان ورزش پایتخت طوریکه درخواست تغییر و جابه جایی مدیریت آن را مطرح کرده و موافقت وزیر را هم گرفته اند.

مجموعه ورزشی شهید شیرودی همچون دیگر اماکن ورزشی متعلق به وزارت ورزش است که تا ۱۵ - ۱۰ سال پیش تحت نظارت مستقیم تربیت بدنی وقت استان تهران قرار داشت اما طی این مدت این نظارت به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی سپرده شد.

از سه سال پیش اما اداره ورزش و جوانان استان برای انتقال و جابه جایی مدیریت مجموعه شیرودی به این اداره کل، رایزنی هایی داشت و در نهایت موفق شد طی نامه ای رسمی به وزیر ورزش، موافقت وی را برای آن بگیرد.

رضا گل محمدی مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه پاسخ مسعود سلطانی فر به درخواست مکتوب برای انتقال و جابه جایی مدیریت مجموعه ورزشی شهید شیرودی از شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به این اداره کل مثبت بوده است، گفت: با وجود موافقت اولیه وزیر، انجام مراحل قانونی و قضایی آن زمان بَر است.

به گزارش خبرنگار مهر، سلب مسئولیت های همیشگی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در مورد مجموعه ورزشی شهید شیرودی در حالی با استقبال وزیر ورزش مواجه شده که اخیرا این شرکت تغییر مدیریت دوباره در این مجموعه را در دستور کار قرار داده است.

توفیق کابلی از شهریورماه سال ۹۷ مدیریت مجموعه ورزشی شهید شیرودی را عهده دار شد اما به خاطر بازنشستگی قادر به ادامه این حضور نبود. جلالیان مدیریت فعلی روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گزینه سرپرستی مجموعه شیرودی است.

مجموعه ورزشی شهید شیرودی دارای دو زمین فوتبال، سالن تمرین و مسابقه کشتی، کاراته، بوکس و همچنین سه استخر سرپوشیده و یک استخر روباز است. این مجموعه یکبار در سال ۱۳۸۵ بازسازی شد.

کد خبر 4948784 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل ورزش و جوانان استان تهران رضا گل محمدی وزیر ورزش و جوانان مسعود سلطانی فر ورزشگاه شیرودی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس ویروس کرونا لیگ برتر فوتبال ایران فدراسیون فوتبال لیگ قهرمانان فوتبال آسیا فیفا تیم ملی فوتبال ایران کنفدراسیون فوتبال آسیا باشگاه پرسپولیس والیبال وزارت ورزش و جوانان کشتی آزاد مارک ویلموتس شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی مجموعه ورزشی شهید شیرودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • انهدام هلی کوپتر عراقی توسط شهید شیرودی
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • ماجرای حضور آیت‌الله خامنه‌ای در خانه شهید شیرودی
  • تیر و کمان در زمین‌های تنیس شیرودی! / فدراسیون تماشاگر حراج کورت‌های تنیس
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • ببینید/ ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز