Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: به دلیل عدم انجام تعهدات از سوی فدراسیون تنیس، این زمین را از فدراسیون گرفتیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، حسن کریمی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در خصوص پروژهای مختلف، وضعیت مجموعه ورزشی آزادی و زنین های فدراسیون های مختلف گفت و گویی را با فارس داشته که متن کامل را در زیر می خوانید:


فارس: تغییرات متعدد و حضور سرپرستان موقت در آزادی به عنوان بزرگترین مجموعه ورزشی ایران چه دلیلی دارد؟

ورزشگاه آزادی در حال حاضر رئیس دارد و بیش از یکسال است که سیف مدیر آزادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فارس: چرا و چطور شرکت توسعه داربست اجاره می کند، داربستی که اجاره اش از خرید آن بیشتر است؟ چرا گیت ها و ورودی ها مطابق با نظر نیروی انتظامی لوله کشی نمی شود که داربست بزنیم؟

شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور گیت هایی را ساخت که دیگر داربست نباشد.
داربست ها با نظر نیروی انتظامی انجام شده و به شرکت ارتباطی ندارد.

فارس: البته داربست سال گذشته فاجعه آفرید و جون یک بچه بیگناه را گرفت. دادگاه مجموعه آزادی و پیمانکار را مقصر دانست و اعلام کرد باید دیه پرداخت شود اما نزدیک به یک سال گذشته و هنوز این خانواده سرگردان هستند. شرکت توسعه در نظر ندارد پول دیه را پرداخت کند؟

دیه از طریق بیمه پس از تایید دادگاه پرداخت می شود.

فارس: مجموعه ورزشی شیرودی در یک طرح عجیب قرار است به مرکز تجاری تبدیل شود. جزئیات این طرح چیست؟ شیرودی جزو شناسنامه های ورزش ایران است، چرا به قیمت درآمدزایی می خواهیم یکی از نمادها و سمبل های ورزش را از بین ببریم؟


این طرح عجیب مربوط به دولت قبل است و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور به جز بازسازی و نگهداری وضعیت موجود هیچ برنامه و طرحی ندارد.

فارس: نحوه واگذاری پیست های دربندسر، شمشک و دیزین به بهره بردار همیشه جای سئوال و شبهه بوده است، چرا یک ساز و کار مشخص برای این پیست ها تعریف نمی شود؟ در این واگذاری سهم فدراسیون اسکی به عنوان متولی این رشته کجاست؟

دربندسر مربوط به بخش خصوصی است. دیزین و شمشک هم همیشه از طریق مزایده و طبق قانون واگذار شده و می شود.

فارس: شرکت توسعه سال گذشته زمین های تنیس باشگاه استقلال و مجموعه انقلاب را به عنوان دو مجموعه اصلی و استاندارد تنیس ایران بعد از دو دهه از فدراسیون تنیس گرفت و در حال حاضر فدراسیون تنیس هیچ زیرساخت و زمینی برای برگزاری تمرینات و اردوها ندارد، چرا این اتفاق افتاد؟ با این شرایط وضعیت تیم ملی تنیس چه خواهد شد؟

به دلیل عدم انجام تعهدات از سوی فدراسیون تنیس، این زمین را از فدراسیون گرفتیم و طبق مقررات در مزایده به بخش خصوصی واگذار کردیم. برای برنامه های تیم ملی در همه رده ها خدمات خواهیم داد.

فارس: ۳ سال پیش فدراسیون کشتی زمینی را از شرکت توسعه گرفت تا آکادمی و مجموعه اداری و تشکیلات فدراسیون را احداث کند، 50 درصد کار پیش رفته اما با تغییر مدیریت در فدراسیون کشتی است طرح نیمه کاره باقی ماند. رئیس فدراسیون اعتقاد دارد که این زمین برای کشتی مناسب نیست.

در این باره بهتر است از فدراسیون کشتی سوال کنید.

فارس: چند سال پیش کلنگ احداث یک کمپلکس اختصاصی برای ورزش زنان در آزادی زمین خورد، زیرسازی ها انجام اما ناگهان کار رها شد، تکلیف این مجموعه چیست؟

به دلیل مشکلات اعتباری پروژه تعطیل است و انشاالله به محض تامین اعتبار فعال خواهد شد.

فارس: در خصوص زمین گلف توضیح بفرمائید که بالاخره این زمین به فدراسیون داده خواهد شد یا خیر؟ الان این زمین چه وضعیتی دارد؟

زمین در اختیار مجموعه ورزشی انقلاب است و هر وقت فدراسیون برنامه داشته باشد همکاری و مساعدت لازم به عمل خواهد آمد. در این زمینه مشکلی نبوده و نداریم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آزادی حسن کریمی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی شیرودی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی فدراسیون تنیس مجموعه ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۴۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: یکی از قوانین ویژه که نقش مشارکتهای مردمی در آن دیده شده است نهضت ملی مسکن است.  آنچه امسال به عنوان سال مشارکتهای مردمی در جهش تولید انتطار می رود اتفاق بیفتد در  عرصه مسکن است.

وی اظهار کرد: در عرصه مسکن  هرچه به سمت خودمالکی حرکت کنیم دولت تصدی گری اش را کم کند و بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم فراهم کند زودتر می توانیم مشکل مسکن را حل کنیم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  انتظار می رود دولت در سال جاری با آزادسازی اراضی، زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد. باید بستر سازی لازم برای آزادسازی تسهیلات جهت خود مالکی مردم در بحث نهضت ملی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هرچه نقش مردم را در ساخت و ساز مسکن فراهم کنیم ‌و موانع سر راه آنها برای ساخت مسکن را برداریم اهداف قانون جهش تولید مسکن نیز محقق می شود.

گفتنی است، تقویت مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن باعث مشارکت بیشتر جامعه، همکاری و خلاقیت در فرآیند توسعه می شود. با مشارکت ساکنان در برنامه‌ریزی، طراحی و ساخت خانه‌های خود، دولت‌ها می‌توانند از دانش، مهارت‌ها و منابع جمعی جامعه بهره ببرند که منجر به راه‌حل‌های مسکن پایدارتر، مقرون به صرفه‌تر و از نظر فرهنگی مناسب‌تر می‌شود. این رویکرد مشارکتی نه تنها افراد را برای شکل دادن به محیط زندگی خود توانمند می کند، بلکه حس اتحاد، همکاری و مسئولیت مشترک را در بین اعضای جامعه تقویت می کند.

نقش دولت در ترویج مالکیت شخصی و مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن ضروری است، زیرا شامل فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، مشوق‌ها و چارچوب‌های نظارتی برای حمایت از طرح‌های مسکن فردی و اجتماعی است. با تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی برای توسعه مسکن، دولت‌ها می‌توانند به افراد کمک کنند تا وام‌ها، تأمین مالی و کمک برای ساخت یا خرید خانه‌هایشان را تأمین کنند. علاوه بر این، با تخصیص زمین یا منابع برای مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن، دولت ها می توانند فرصت هایی را برای افراد ایجاد کنند تا فعالانه در فرآیند توسعه شرکت کنند، فضاهای زندگی خود را سفارشی کنند و در عرضه کلی مسکن مشارکت کنند. مهم ترین وظیفه دولت در این راستا، ایجاد بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات بانکی ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم است. یکی از مصداق های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد در ساخت مسکن ویلایی به دست مردم اتفاق می افتد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تیر و کمان در زمین‌های تنیس شیرودی! / فدراسیون تماشاگر حراج کورت‌های تنیس
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • کاروان‌سرای شرکت نفت ارومیه ساماندهی می‌شود
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۷ اردیبهشت
  • حضور فارسی‌ها در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم